B2B

Segway pentru profesionisti

Creste productivitatea, eficient energetic si distractie

Segway i2 SE

Reduci cheltuielile afacerii tale crescand satisfactia angajatilor folosind Segway i2 SE atunci cand te deplasezi in spatiu de lucru mai eficient, protejand mediul inconjurator.

 

Imbunatatirea managementului unui depozit

"In August 2007, am beneficiat de 30 de zile de proba a unui Segway PT pentru a ne da seama cum performeaza in acest mediu de lucru. Am crezut ca ne poate creste timpul de raspuns al nevoilor partenerilor nostri prin reducerea timpului de deplasare la interiorul cladirilor si a campusului nostru care are 26,3 ha. De exemplu, atunci cand unul dintre parteneri a avut o problema la una dintre usile docului 78, unitatile Segway PT ale supervizorilor nostri au ajuns imediat acolo sa o rezolve." 

 

Segway x2 SE

Segway x2 SE este un maestru al "off-road"-ului: se descurca pe teren noroios, campuri sau poteci cu pietre. Asta il face sa fie perfect pentru santiere, ferme, podgorii sau orice alta suprafata in aer liber.


 

Un instrument eficient pentru fermieri

"Mi-am cumparat primul produs Segway in 2011, iar dupa 5 ani si jumatate, facusem mai mult de 16.000 de km, ceea ce inseamna peste 3.000 km pe an! M-a ajutat in timpul fazei de pregatire a constructiei, dar si pentru a ma misca prin ferma pentru a ghida tururile. Nu l-as da pentru nimic din lume; nu m-as intoarce la altceva!" - Freddy Blot - fermier avicol

 

Segway SE-3

Modelul creat special pentru fortele de politie si securitate este Segway Patroller SE-3. Vehiculul are ca si scop activitatile care necesita stabilitate si vizibilitate, cum ar fi pastrarea sigurantei in zonele dens populate, mall-uri, aeroporturi sau cladiri de birouri.


 

Segway PT-urile ajuta Politia sa impiedice infractiunile

"Patroller-ul este o extensie a mea. Imi imbunatateste mobilitatea si este foarte manevrabil. Acopar aproximativ 50 de km pe saptamana

“The Patroller is an extension of me. It improves my mobility and it is manoeuvrable. I cover about 50 kilometres per week si sunt mai accesibil fata de un om obisnuit. Ma deplasez pe drumuri, trptuare, prin parcari, prin parcuri si pe malul raurilor.  De asemenea, iau Patroller-ul in cladirile de birouri sau lifturi. Nu are limite. Nu exista un mod mai buna de a patrula in zone congestionate.” - a spus Sergentul Maurice Brodeur

Ninebot by Segway E+

Ninebot by Segway E+ este pentru tine daca cauti un robot de transport personal cu auto-balans pe care ti-l poti permite si pe care sa-l folosesti in afacerea ta. Perfect pentru deplasarile in aer liber sau la interior sau in incinte mari.
 

Ninebot by Segway KickScooter ES4

Ninebot by Segway KickScooter ES4 este un mijloc de transport foarte accesibil, rapid si usor ce poate fi strans imediat si depozitat cu usurinta. Datorita dimensiunii sale si a faptului ca se pliaza, iti permite sa il iei oriunde doresti.

 

Colectia studiilor de caz

Locatie Dealer

Intra in contact cu distribuitorii de produse profesionale Segway