Garanție

Garanție

Informații despre garanție

Este important să știți că garanția producătorului este valabilă numai pentru produsele achiziționate în Uniunea Europeană. Dacă doriți să vă operați garanția, trebuie să contactați serviciul clienți care vă va ghida în pașii necesari. Garanția acoperă toate defecțiunile, dar nu acceptă deteriora.

Garantia extinsa asupra anvelopelor de la Ninebot KickScooter Seria F

Garantia extinsa de la Ninebot KickScooter Seria F* asupra anvelopelor pneumatice fara camera cu strat aditional de silicon este aplicabila doar pentru perforari ale anvelopelor Segway-Ninebot care sunt instalate de catre Segway-Ninebot sau partenerii sai inregistrati oficial. Uzura normala sau alte forme de deteriorari sunt excluse.

Garantia extinsa de 2 ani incepe la data achizitionarii asa cum este mentionat pe factura sau din momentul in care produsul este activat prin aplicatia Segway-Ninebot. Aceasta oferta este valabila pe o perioada limitata; achizitia produsului trebuie sa fie intre 1 septembrie 2021 si 31 decembrie 2021. Aceasta garantie extinsa este aplicabila doar pentru consumatori finali si poate fi accesata in service-ul noastru autorizat care poate fi gasit aici www.ninebot.ro

Va rugam sa pastrați chitanța de cumparare ca dovada pentru a beneficia de garanție.

* Cu exceptia anvelopelor Ninebot KickScooter F25E, pentru ca acest model ofera un model diferit de anvelopa (contine camera)